Opening Energieloket in Leidsenhage


Voorleeshulp

Op 20 november staat de Woonwijzerbus van 9 tot 11 uur in winkelcentrum Leidsenhage om energieke inwoners en ondernemers uit Leidschendam-Voorburg in het zonnetje te zetten. Wethouder Floor Kist opent dan officieel de regionale duurzame website `de Woonwijzerwinkel' met een rode knop waarna de
website wordt getoond op de Woonwijzerbus. Ook staan er bedrijven die mooie aanbiedingen doen voor het verduurzamen van je woning. Komt u ook naar de feestelijke opening van het Energieloket? De eerste 50 bezoekers krijgen een toepasselijke verrassing.

Onder het motto `Met de Woonwijzerwinkel de wijk in' doet de Woonwijzerwinkelbus alle acht deelnemende gemeenten in Haaglanden aan, waar inwoners en lokale ondernemers elkaar ontmoeten rondom het thema energiebesparing.
De Woonwijzerwinkel is een digitaal Energieloket. Het geeft bewoners inspiratie om te investeren in de eigen woning zodat de energielasten omlaag gaan tot zelfs Nul op de Meter. Zo wordt een woning niet alleen mooier en comfortabeler maar behoudt deze de waarde voor de toekomst.