Uitnodiging: `met de raad aan tafel' over de ontwikkelingen in de Wm..


De gemeenteraad wil met u als inwoner van Etten-Leur in gesprek gaan over de ontwikkelingen in de Wmo. De titel voor deze themabijeenkomst is `Zorg voor elkaar'. Alle inwoners van Etten-Leur zijn van harte welkom op deze avond!

* Wanneer: maandag 23 november
* Waar: Munnikenheide College, Trivium 60, 4873 LP Etten-Leur
* Hoe laat: Inloop om 19.00 uur met koffie/thee en start bijeenkomst om 19.30 uur



De bijeenkomst wordt geopend door burgemeester H. van Rijnbach - de Groot, die de avond als technisch voorzitter leidt. De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Gespreksonderwerp: Zorg voor elkaar

Deze bijeenkomst staat in het teken van het gespreksonderwerp: Zorg voor elkaar. Er zijn veel ontwikkelingen binnen de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) waarover de raad graag uw mening hoort. Op deze avond staat de Wmo centraal.

Met de raad aan tafel

Na het inleidende algemene gedeelte gaan de aanwezigen met de raadsleden aan tafel om over dit onderwerp met elkaar van gedachten te wisselen. Er worden subgroepen gevormd. Als leidraad voor deze tafelgesprekken wordt per groep een casus/stelling aangeboden. Hierover wordt met elkaar
gesproken in de vorm van een rollenspel waarbij elke groep geleid wordt door een raadslid als voorzitter.

Na afloop van de tafelgesprekken bestaat voor u nog de mogelijkheid om persoonlijk met de aanwezige raadsleden te spreken.

Informatie over de avond

Voor vragen over deze avond kunt u contact opnemen met de raadsgriffie. Dat kan per telefoon ( 076 5024365) en per mail Griffie@Etten-Leur.nl).