Tentoonstellingen in Raadhuis Heemstede


16 november 2015 Tentoonstellingen in Raadhuis Heemstede

Epositie kinderkunstlijn

In de burgerzaal en publiekshal zijn in de maanden november en december diverse kunstwerken te zien. Tijdens de openingstijden van het Raadhuis bent u van harte welkom om de tentoonstellingen te komen bewonderen.

Burgerzaal

Tentoonstelling Kunstlijn 2015

Tot 27 november a.s. is de centrale expositie Kunstlijn 2015 te zien in de Burgerzaal. Circa 30 professionele kunstenaars hebben zich laten inspireren door het thema van dit jaar, namelijk "GOUD".

Kinderkunstlijn

In het kader van de Kinderkunstlijn exposeren leerlingen van groep 5 van basisschool De Evenaar hun kunstwerken in de publiekshal van het raadhuis (zie foto).

Publiekshal

Tentoonstelling Letty Hesselink

In de Publiekshal exposeert Letty Hesselink met een selectie van haar beelden. De nadruk ligt vooral op het maken van keramiek. Naast figuratieve beelden maakt zij ook beelden van (fantasie) dieren, vogels, vazen en wandtableaus.

Tentoonstelling Marc van Zuiden

In de Publiekshal is in de maanden november en december werk te zien van Marc van Zuiden. Marc werkt met verschillende technieken van potlood tot olieverf. Zijn werk is veelzijdig. Zee, strand en schepen schildert hij tijdens zijn vakanties. Maar ook stadsgezichten, kerken en gebouwen
behoren tot zijn oeuvre.

Bekijk de openingstijden van het raadhuis

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------