Wandelvoetbal


De gemeente Noordwijkerhout stimuleert een gezonde en actieve leefstijl onder inwoners. De sport- en beweegcoach helpen daarbij. Samen zorgen zij voor een beweegaanbod tijdens en na schooltijd, bij de sportvereniging, in de woonomgeving of in de zorginstelling.

In samenwerking met VVSB zijn de beweegcoaches gestart met nieuw sportaanbod in Noordwijkerhout, wandelvoetbal. Een nieuwe tak van sport, gegarandeerd met veel sport plezier voor de senior voetballer, die graag gezond aan het bewegen is, maar op een gedoseerde wijze. Dit wandelvoetbal zorgt
voor veel lol, want je mag niet rennen of hardlopen, dat is een vrije trap tegen om te beginnen! Het wordt gespeeld op een veld van 15 bij 20 meter. Er wordt gespeeld met 4 of 6 tallen. Er mag onbeperkt gewisseld worden! Het wandelvoetbal is voor vrouwen en mannen.

U komt toch ook op vrijdag 20 november van 15.00 tot 16.00 uur op het VVSB terrein. Doet u gezellig mee met de enthousiaste deelnemers van de 1ste pilots!

Informatie

Tel. 06 130 461 98, beweegcoach@noordwijkerhoutinbeweging.nl, www.noordwijkerhoutinbeweging.nl, www.facebook.com/noordwijkerhoutinbeweging