Politie zoekt getuigen van beroving in Rotterdam


Politie zoekt getuigen van beroving in Rotterdam

Laatste update:
16-11-2015 | 14:13

Rotterdam - De politie in Rotterdam zoekt getuigen van een beroving die op 15 november op de Kruizemuntstraat in Rotterdam Charlois plaatsvond.

Rond 20.00 uur ging een 25-jarige vrouw met een vriendin een kennis bij de bushaltes op het Zuidplein ophalen. Met z'n drieen liepen ze vervolgens terug naar de portiekwoning van de vrouw aan de Kruizemuntstraat. Eenmaal in het portiek wilde de kennis de toegangsdeur achter zich sluiten, maar
die werd ineens door een onbekende man geopend. De man drong naar binnen en bedreigde de slachtoffers met een vuurwapen. Van de bewoonster stal de man voor een paar tientjes aan geld. De kennis moest zijn horloge en rugzak afstaan. Na de beroving rende de man in onbekende richting weg.

De dader was negroide en had een bol postuur. De man droeg een donkere halflange jas met een capuchon. Hij was kleiner dan 1.80m.

Wie de beroving heeft zien gebeuren of de man aan de hand van zijn beschrijving (her)kent, wordt gevraagd met de politie bellen. Neemt u contact op met de afdeling RTO van de politie Rotterdam via 0900-8844. Anoniem belt u met 0800-7000.