Uitzending van Landerd Actief over een zorgzame samenleving


In de zesde aflevering van Landerd Actief, een programma onder naam van de LanderdPas, is Landerd TV te gast in het toekomstig ontmoetingscentrum van de Zorgcooeperatie Reek en praten de gasten over een toekomst met een samenleving waarin we voor elkaar zijn en met elkaar.

Om dit te kunnen bereiken heeft de gemeente Landerd een dorpsnetwerker aangesteld in de persoon van Marion Hulsenbosch. In de uitzending legt ze uit welke rol zij in de Landerse samenleving gaat vervullen. Namens de gemeente schuift wethouder Piet Hein Jonkergouw aan en uit zijn mond horen we
waarom de gemeente voor een dorpsnetwerker gekozen heeft. En verder zijn te gast De Zonnebloem Landerd en de nieuw benoemde verpleegkundigen uit Zeeland en Reek te weten Helma Vermeer en Jose Hanenberg.

De tafelgesprekken worden muzikaal omlijst door violist Babash Azeri, een vluchteling uit Azerbeidzjan die in Reek woont, en voor de hapjes zorgt Rob Neijts van cafe D'n Brouwer uit Zeeland.

De uitzending van Landerd Actief is te zien op zondag 22 november en maandag 23 november om 12.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur en verder die week van dinsdag t/m vrijdag om 19.00 en 22.00 uur. Nadien zijn de uitzendingen nog te zien op www.Landerd-TV.nl, onderdeel uitzending gemist

Landerd TV zendt uit op Ziggo kanaal 44 digitaal en analoog op kanaal 22+/frequentie 480.000.

* twitter
* facebook