Mantelzorgcompliment 2015


Hand in Hand

Vraag een Mantelzorgcompliment aan! Mogelijk zorgt er iemand uit uw naaste omgeving voor u. Dat kan uw partner zijn, uw kind, broer of zus of kleinkind. Degene die voor u zorgt doet dat langdurig en veelvuldig, voor enkele uren per week. Die persoon noemen wij mantelzorger.

Ook als u in een woonzorgcentrum woont, is er iemand die voor u zorgt, uw zaakjes regelt of met u op artsenbezoek gaat. Die persoon is uw mantelzorger. Uw mantelzorger zorgt voor u, omdat hij of zij dat nodig vindt. Uw mantelzorger ontvangt daarvoor geen vergoeding.

De zorg die uw mantelzorger verleent, is voor u erg belangrijk. Mensen in uw omgeving, de overheid, en de gemeente waarderen het enorm dat uw mantelzorger zich voor u inzet.
Met ingang van 1 januari 2015 verzorgt de gemeente Haaren de mantelzorgwaardering voor mantelzorgers die de mantelzorg verlenen aan inwoners van de gemeente Haaren. De gemeente wil in 2015 een mantelzorgcompliment in de vorm van een VVV-bon ter waarde van EUR 50,00 geven.

Gegevens mantelzorger

Help ons aan de adresgegevens van uw mantelzorger en vul het aanmeldformulier in. Dan kunnen wij hem of haar rond Kerst namens u en alle andere inwoners van onze gemeente, deze blijk van waardering geven. U kunt daarvoor het formulier uit de krant De Meierij invullen en opsturen, maar u kunt,
als u dat wilt, ook het digitale formulier invullen.