Gemeentegids toegankelijk voor iedereen


Gemeentegids toegankelijk voor iedereen

De nieuwe gemeentegids is weer op diverse deurmatten in Ooststellingwerf gevallen. Naast de papieren versie is de gids ook digitaal raadpleegbaar en in een toegankelijke braille en Daisy cd te bestellen.

Uitgever Akse media heeft de gemeentegids 2016 in week 45 huis-aan-huis verspreid in Ooststellingwerf. Gemeente Ooststellingwerf zorgt voor een toegankelijke gemeentegids voor al haar inwoners en andere belangstellenden. De gids is digitaal raadpleegbaar en kunnen inwoners de gemeentegids als
e-book door bladeren en downloaden. De informatie in deze online variant wordt voortdurend bijgewerkt en is dus altijd actueel. Heeft u een visuele of auditieve beperking? Dan kunt u de gemeentegids ook kosteloos in braille, grootlettertype en Daisy CD bestellen en thuis per post ontvangen.

Wilt u graag een gemeentegids, maar heeft u deze niet ontvangen? Dan kunt u zelf een papieren gids aanvragen via gemeente@ooststellingwerf.nl met vermelding van uw naam en adres, of telefonisch via het algemene telefoonnummer 14 0516.