Startdocument milieueffectrapportage windenergielocaties ter inzage


Startdocument milieueffectrapportage windenergielocaties ter inzage

Sinds 3 november 2015 ligt het startdocument voor een milieueffectrapportage (`PlanMER') over windenergie ter inzage bij de provincie Zuid-Holland. Dit document is deel van de procedure om te komen tot de realisatie van een aantal locaties met windturbines in de voormalige stadregio Rotterdam.
De provincie houdt op donderdag 19 november en woensdag 25 november inloopspreekuren.

Startdocument inzien

De inzagetermijn is zes weken; reageren kan tot en met 14 december 2015. De stukken zijn in te zien via de website van de provincie. Via deze website kunt u zich ook laten registreren als belangstellende. U wordt dan op de hoogte gehouden van de actuele ontwikkelingen.

Inloopspreekuren provincie

Tijdens de ter inzage legging organiseert de provincie inloopspreekuren voor een ieder die belangstelling heeft of zijn/haar bedenkingen kenbaar wil maken. Voor Albrandswaard, Barendrecht en Ridderkerk heeft de provincie twee avonden gereserveerd: 19 november in het gemeentehuis van Ridderkerk
en 25 november in het gemeentehuis van Barendrecht. Beide avonden zijn van 19.00 tot 21.00 uur. Belangstellenden moeten zich vooraf per e-mail aanmelden via windenergie@pzh.nl.