Gemeente Bellingwedde huldigt wereldkampioene wakeboarden Sanne Meijer


(13-11-2015)

Sanne Meijer uit Bellingwolde is wereldkampioen voor junioren geworden in de categorie wakeboarden boat. Van 27 tot en met 31 oktober vond in Cancun, Mexico het WK Wakeboard Boat plaats waar de 18-jarige Sanne tijdens de finale goud behaalde. Om Sanne te feliciteren met deze geweldige
prestatie, organiseert de gemeente Bellingwedde aanstaande donderdag 19 november een feestelijke huldiging in de Meet aan het Dorpsplein 6 in Bellingwolde.

Vorig jaar werd Sanne in Noorwegen wereldkampioen wakeboarden cable bij de volwassenen, een prachtige prestatie. En in 2012 werd ze wereldkampioen bij de junioren. Daarnaast heeft ze meerdere Nederlandse- en Europese kampioenschappen op haar naam staan.

Vorig jaar augustus werd Sanne al een keer gehuldigd door de gemeente Bellingwedde en het Huis voor de Sport nadat zij goud behaalde op het Wereldkampioenschap Wakeboard Cable 2014.

De huldiging is op donderdag 19 november aanstaande van 19.30 uur - 21.00 uur. Iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.