Breng uw boomstem uit!


Eind maart is de boom in de voortuin van het gemeentehuis omgevallen. Uiteraard willen we een nieuwe boom gaan plaatsen en we horen graag van u, als inwoner, welke boom uw voorkeur heeft. De boom met de meeste stemmen wordt geplant!

Ongeveer 75 jaar heeft er voor het gemeentehuis een karakteristieke Vederesdoorn gestaan. Helaas is deze tijdens de storm op 31 maart 2015 gesneuveld. Het merendeel van de inwoners heeft goede herinneringen aan de oude Vederesdoorn; veel bruidsparen hebben voor deze boom geposeerd. Zoals
wethouder Van Oort in het voorjaar heeft toegezegd, krijgen alle inwoners de mogelijkheid mee te stemmen op een nieuwe boom op deze mooie prominente plaats in de gemeentetuin.

U kunt uw stem uitbrengen via: www.geertruidenberg.nl/boomstem. Als u klikt op de foto's van de bomen ziet u de verschillende bomen met hun blad en een beschrijving over de boom. U heeft een Facebookaccount nodig om een stem uit te brengen. Heeft u geen Facebookpagina of nog geen gelegenheid
gehad om digitaal te stemmen? Geen probleem. Kom zaterdag 28 november naar het gemeentehuis en stem persoonlijk op de boom die u het meest geschikt vindt. Begin december wordt de winnende boom bekend gemaakt!

Boomstem