Maassluis een dag extra veilig


Foto van de initiatiefnemers van 'Maassluis een dag EXTRA veilig'

Op initiatief van een aantal bewoners uit de Vogelwijk geldt op vrijdagavond 20 november 2015 het thema 'Maassluis een dag extra veilig'. Het is de bedoeling dat deze avond zoveel mogelijk inwoners onder begeleiding van Buurtpreventie de Maassluise wijken ingaan.

Het streven is dat op 20 november ook zoveel mogelijk collegeleden, raadsleden, politiemensen en medewerkers van Handhaving en Toezicht op pad gaan.

Buurtpreventie

Buurtpreventie is een begrip geworden in Maassluis. Het streven is de komende jaren ook in wijken waar nog geen Buurtpreventie actief is met teams te starten. Bij Buurtpreventie werken burgers mee aan een veilig en schoon Maassluis. De teams werken samen met politie en het team Handhaving en
Toezicht.

Samen de wijk(en) in

Voor de inwoners van Maassluis is 20 november 2015 een mooie gelegenheid zelf te ervaren wat er gedaan wordt om overlast en criminaliteit zoveel mogelijk te voorkomen. De bewoners uit de Vogelwijk nodigen alle inwoners van Maassluis van harte uit om met hen mee de wijk(en) in te gaan.

Het Kompas

'Maassluis een dag extra veilig' start 20 november om 19.30 uur met koffie in gebouw 'Het Kompas' aan de Ibisstraat 2. Om 22.00 uur wordt hier de Buurtpreventie-avond ook afgesloten.

Aanmelden

Aanmelden kan via het e-mailadres: buurtpreventiemaassluis@outlook.com.

Meer informatie

Meer informatie over 'Maassluis een dag extra veilig' is te vinden op Facebook: www.facebook.com/buurtpreventiemaassluis.

Fotobijschrift: (van links af) Initiatiefnemers Rene van Burik, Jolanda Stevenhagen, Cees Kloppenburg en Mark Libregts.