Verhalenavond op 11 december a.s. in Marum!


Op 11 december a.s. organiseert de Kunstcommissie Marum een verrassende verhalenavond in Marum. Vorig jaar was de georganiseerde verhalenavond een groot succes, met vele enthousiaste reacties.

De verhalenavond start dit keer bij Zonnehuis de Hoorn in Marum om 19.00 uur. Op deze locatie wordt het eerste verhaal, in Dickensstijl, verteld. Daarna worden een aantal andere locaties aangedaan, waaronder het gemeentehuis en de bibliotheek in Marum. Het blijft nog geheim waar de verhalen
over zullen gaan en wie de verhalenvertellers zijn. Alle locaties zijn op loopafstand van het Zonnehuis de Hoorn. Dat het een bijzondere avond wordt met bijzondere verhalenvertellers, staat vast! Het is ook voor kinderen geschikt.

Kosten en aanmelden

Deelname is EUR 3, - per persoon en hiervoor ontvangt u, behalve een attractieve, sfeervolle avond ook koffie/thee/fris en iets lekkers! Wilt u deelnemen aan deze bijzondere avond dan kunt u dit doorgeven aan Hissy Brouwer via email h.brouwer@marum.nl . Graag opgeven voor 27 november a.s.

U bent u van harte welkom.