Nu verkrijgbaar: de Oud-Beijerland Cadeaupas


(10-11) Vanaf vandaag is hij verkrijgbaar bij vier verkooppunten in het centrum: de Oud-Beijerland Cadeaupas. De cadeaupas (verkrijgbaar in de varianten EUR 10,-, EUR 15,- en EUR 25,-) is te besteden bij meer dan 60 winkels in het centrum van Oud-Beijerland.

Samenwerking

De cadeaupas is een gezamenlijk initiatief van stichting Centrummanagement en de gemeente met als doel meer mensen in contact te brengen met al het moois dat het centrum te bieden heeft. Het centrum staat bekend als een authentiek en gezellig centrum met dorpse charme en stadse allure.
Gastvrijheid, vakmanschap en persoonlijk advies zijn in Oud-Beijerland zeer belangrijk.

Geef Oud-Beijerland cadeau!

De komende feestdagen zijn het ideale moment om dit leuke cadeau te geven aan familie, vrienden en/of collega's. Laat hen kennis maken met het centrum van Oud-Beijerland! Hiermee steunt u tegelijkertijd de ondernemers in ons eigen centrum.

Meer informatie

De cadeaupas verkrijgbaar bij Bibelot Cadeaushop, Bruna, De Man tabaksspeciaalzaak en het VVV kantoor. Voor meer informatie over de cadeaupas, de aangesloten winkels en de verkooppunten kunt u terecht op de website van de stichting Centrummanagement.