Vitaal Oosterblokker


30-10-2015 Op 10 november vindt de bewonersavond voor het project Vitale dorpen in Oosterblokker plaats. Deze bijeenkomst is voor en door dorpsgenoten met als doel inbreng leveren voor het dorpsplan.

Dorpsteam Oosterblokker

Het dorpsteam, bestaande uit Jan Vlaar, Gertjan Dekker, Jon van Diepen, Tom Valks heeft een eerste aanzet gegeven voor thema's die belangrijk zijn voor Oosterblokker. Samen met een groepje ambtenaren, de woningbouwvereniging en een externe gespreksleider hebben zij een bewonersavond voorbereid
waar uw inbreng erg belangrijk is.

Gesprek aan de stamtafels

Wij nodigen u van harte uit om dinsdag 10 november 2015 mee te doen tijdens deze bewonersavond in Cultureel Centrum Pancratius, Oosterblokker 98. Wij hopen met zoveel mogelijk dorpsgenoten in gesprek te mogen. Welke ontwikkelingen vragen volgens u om nadrukkelijke keuzes? Wat zijn dan passende
acties en wie kunnen dat realiseren? U bepaalt waar het gesprek over gaat: van het verenigingsleven tot steun aan senioren in en om het huis.

Programma 10 november

* 19.15 uur - Inloop met koffie, thee
* 19.30 uur - Start bijeenkomst, introductie stamtafelgesprekken en in gesprek gaan
* 22.00 uur - Gezellige afsluiting van de avond

Komt u ook?

U hoeft zich voor deze avond niet aan te melden. Wij zien u heel graag op 10 november in Oosterblokker.

Dorpsplan opstellen

Op 25 september is het project Vitale Dorpen begonnen. Dit project heeft als doel om per dorpskern een dorpsplan op te stellen, waarin de toekomst van elk dorp centraal staat. Het plan wordt gemaakt voor en door de dorpsgenoten.

Meer informatie over Vitale Dorpen?

Lees meer over dit project op de projectpagina Vitale dorpen.
30-10-2015
Thema Nieuws, Drechternieuws, Vitale dorpen