Verslag van de Raad


Op 5 november heeft de gemeenteraad vergaderd. U kunt het volledige verslag vinden op http://lingewaal.raadsinformatie.nl. De raad heeft de volgende besluiten genomen.

Uitvoeringsagenda Manifest

De raad besluit unaniem deze agenda voorlopig vast te stellen. Ook stemt de raad in met het ontwerpbesluit vaststelling Uitvoeringsagenda Manifest 2015-2020. Dit ontwerpbesluit met bijlagen wordt voor de definitieve vaststelling gedurende zes weken ter inzage gelegd.

Najaarsnota 2014

De gemeenteraad besluit unaniem deze nota vast te stellen en de financiele uitkomsten te verwerken in een begrotingswijziging.

Communicatieplan

De gemeenteraad besluit unaniem dit plan vast te stellen.

Programmabegroting 2016

De raad besluit unaniem deze programmabegroting vast te stellen.

Benoeming accountant

De raad besluit unaniem Deloitte opdracht te geven tot het uitvoeren van het Auditplan 2015 met daarin meegenomen de aandachtspunten voor de controle. Ook wordt Deloitte benoemd tot accountant van de gemeente Lingewaal.

Zienswijze begroting 2016 GGD Gelderland-Zuid

De raad besluit unaniem de zienswijze vast te stellen voor de conceptbegroting 2016 van de Gemeenschappelijke Regeling GGD Gelderland-Zuid. Het mondeling ingebrachte amendement van de heer W.M.J. Flapper wordt unaniem aangenomen.

Zienswijze concept meerjaren strategie GGD 2016-2019

De raad besluit unaniem deze zienswijze vast te stellen. Het mondeling ingebrachte amendement van de heer W.M.J. Flapper wordt unaniem aangenomen.