Toeters & Bellen zoekt jong muzikaal talent

Toeters & Bellen zoekt jong muzikaal talent

Muziekorganisatie Toeters & Bellen zoekt jeugdige Amersfoortse muzikanten die het voorprogramma willen verzorgen bij de maandelijkse kinderconcerten op zondag in Stadscafé De Observant. Talentvolle kinderen en jongeren tot 18 jaar, die een klassiek programma van een half uur kunnen spelen, kunnen zich melden via infokinderconcert@gmail.com.

Dit seizoen is Toeters & Bellen gestart met de presentatie van jong talent in het voorprogramma van de maandelijkse kinderconcerten. Talentvolle kinderen en jongeren tot 18 jaar zijn uitgenodigd om in het halfuur voorafgaand aan het kinderconcert in de ontvangstruimte van De Observant een klein programma te verzorgen tijdens de ontvangst van het publiek. Hiermee biedt Toeters en Bellen aan jonge amateurmuzikanten een laagdrempelig podium. Anderzijds is het voor de kinderen die komen luisteren heel inspirerend om jeugdige muzikanten te horen musiceren en waardoor zij misschien aangespoord worden om ook een instrument te gaan spelen.

Meer informatie en aanmelden

Kinderen of jongeren t/m 18 jaar kunnen zich zelf of via hun ouders of muziekdocent aanmelden. Voorwaarde is dat de muzikant minstens 4 jaar les heeft en klassieke muziek ten gehore wil brengen. Kinderen mogen zich ook aanmelden als duo of trio. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vooraf voorspelen voor de muziekorganisatie kan gevraagd worden. Aanmelden kan t/m 15 december via infokinderconcert@gmail.com.