50PLUS-mensen huis aan huis voor verkiezingen

Mensen van 50PLUS gaan vandaag voor de gemeenteraadsverkiezingen in de nieuwe gemeente Gooise Meren langs alle woningen in Muiden, Naarden en Bussum. Van 50PLUS-lijsttrekker Arno Haye wordt dan een persoonlijke boodschap verspreid.

Ongeveer 50 leden van de politieke partij 50PLUS verzamelden zich maandagochtend in The Spot op het Wilhelminaplantsoen in Bussum en waaierden na de gegeven instructies vervolgens uit.

Aan deze flyeractie wordt naast de kandidaten voor de gemeenteraad ook meegedaan door de Tweede Kamerfractievoorzitter Henk Krol, de Eerste Kamerleden Jan Nagel en Martin van Rooijen, het oud-Tweede Kamerlid Martine Baay en partijvoorzitter John Struijlaard.

Op woensdag 18 november hebben de gemeenteraadsverkiezingen voor de nieuwe fusiegemeente Gooise Meren plaats. Voor 50PLUS, die wel vertegenwoordigd is in de Tweede en Eerste Kamer, in de Provinciale Staten en Waterschappen, is het de eerste keer dat deze partij meedoet aan gemeenteraadsverkiezingen.

50PLUS rekent er op dat zij in de nieuwe gemeenteraad Gooise Meren (31 raadszetels) de eerste intrede op lokaal gebied zal doen.