Meer dan 500 kaarsjes aangestoken op Kaarsje.nl

maandag 16 november 2015 10:41

Dit is een origineel bericht van Kaarsje.nl

Utrecht, 16 november 2015 - Naar aanleiding van de aanslagen in Parijs branden er op de website www.kaarsje.nl momenteel meer dan 500 kaarsjes. Deze kaarsjes zijn inmiddels meer dan 20.000 keer bekeken. Op kaarsje.nl is het mogelijk om gratis, online een kaarsje aan te steken ter nagedachtenis aan een persoon, gebeurtenis of als warme gelukwens. Daarin voorziet kaarsje.nl in de groeiende behoefte om online je verdriet of emotie te delen.

Oprichter Jorn van Hoorn (33) vertelt: "Na een ingrijpende gebeurtenis overstroomt Facebook met reacties. Met kaarsje.nl hebben we een omgeving gecreeerd die specifiek gericht is op het delen en uitten van emoties en verdriet."

Op de website kan worden gekozen uit meerdere kaarsjes en achtergronden. Men kan tevens eigen foto's uploaden als achtergrond. Daarnaast is er ruimte voor een persoonlijke tekst. Iedere kaars is deelbaar via social media en blijft 60 dagen branden. Het aansteken van een kaarsje is geheel gratis. De website zonder reclame en winstoogmerk is te bezoeken op www.kaarsje.nl. Hier zijn ook alle brandende kaarsjes te bekijken.