`s Heeren Loo Zorggroep kiest voor Unit4 Business World

Utrecht - 16. November 2015

`s Heeren Loo Zorggroep heeft gekozen voor Unit4 Business World als financieel kernsysteem voor de verwerking en verantwoording van alle geldstromen binnen de organisatie. De organisatie ondersteunt circa 10.000 mensen met een verstandelijke beperking in heel Nederland; van hulp aan huis tot intensieve 24-uurs opvang op woonlocaties.

's Heeren Loo Zorggroep startte in 2014 een onderzoek naar de toekomstvastheid van het huidig financieel kernsysteem. Deze applicatie is ruim 20 jaar in gebruik. Door de veranderingen in wet- en regelgeving en de steeds toenemende verantwoordingseisen van een groeiend aantal stakeholders is een stap naar een stabiel en toekomstvast systeem wenselijk.

Na een omvangrijk selectieproces is de keuze gevallen op Business World van Unit4 in combinatie met ProActive. Deze oplossing geeft zorgprofessionals inzicht in het clientbudget en maakt eenvoudige registratie van uitgaven voor client- en woningactiviteiten mogelijk. Ook de financiele administratie heeft zo goed inzicht in de stand van clientgelden. De geintegreerde financiele oplossing stelt 's Heeren Loo Zorggroep in staat om eenvoudig verantwoording af te leggen richting de eigen organisatie, zorgverzekeraars, overheid, clienten en hun verwanten.

De implementatie van Unit4 Business World en ProActive is per 1 november 2015 gestart en 's Heeren Loo Zorggroep gaat er naar verwachting per 1 januari 2017 mee werken.

Martien Merks, Managing Director Benelux bij Unit4: "We zijn erg trots dat 's Heeren Loo Zorggroep heeft gekozen voor ons financiele systeem. Het is een bevestiging van onze visie dat Business World bij uitstek is bedoeld om snel te kunnen reageren op veranderingen en een hulpmiddel is voor uitgebreide verantwoording van de financiele stromen richting diverse stakeholders. Wij zijn er van overtuigd dat `s Heeren Loo Zorggroep straks beschikt over een systeem dat nog zeker 20 jaar mee gaat en eenvoudig aanpasbaar is aan welke verandering er ook aankomt."

Paul de la Chambre, voorzitter Raad van Bestuur bij `s Heeren Loo Zorggroep: "Binnen de 's Heeren Loo Zorggroep zijn wij voortdurend bezig onze zorg aan clienten te optimaliseren en te verbeteren. Onze ambitie is dat medewerkers in de zorg uiteindelijk minder tijd kwijt zijn aan de noodzakelijke administratie, waardoor er meer tijd overblijft voor de zorg en ondersteuning."

's Heeren Loo Zorggroep neemt de financiele applicatie af vanuit de cloud van Unit4, die tevens zorgt dat de software altijd actueel en beschikbaar is.

Multimedia: to download: click right mouse button and 'save image as'

Overeenkomst Unit4 en 's Heeren Loo

About the company

Unit4 is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties. Met ruim 4000 medewerkers wereldwijd genereert Unit4 een jaarlijkse omzet van meer dan 500 miljoen euro. Unit4 levert ERP, branchegerichte en best-in-class applicaties. Duizenden organisaties uit sectoren als zakelijke en publieke dienstverlening, onderwijs, non-profit, vastgoed, groothandel en financiele dienstverlening werken met business software van Unit4. Unit4. In business for people.

Voor meer informatie: http://www.unit4.nl, Twitter @Unit4_NL en LinkedIn.