e-Vitality BV winnaar 2015 in e-Healthbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20151116 -- e-Vitality BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de e-Healthbranche. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie in betrekkelijk korte tijd ontwikkeld tot een toonaangevend adviseur, met een zeer sterke positionering. ‘e-Vitality BV weet haar uitgebreide vakkennis uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij een grote mate van tevredenheid bij haar klanten weet te bereiken. Vernieuwend, baanbrekend en een exponent van een nieuwe tijd.’

Zelf effectief meewerken aan je behandeling. e-Vitality is een speciale webapplicatie van oefen- en fysiotherapeuten om cliënten optimaal te ondersteunen in hun behandeling traject. Het werkt snel en eenvoudig: via de pc, laptop, tablet of smartphone logt de cliënt in op zijn persoonlijke account – waar en wanneer hij wil. Hier vindt hij alle informatie nogmaals op een rij: de adviezen, het oefenprogramma en een demonstratie van de oefeningen die precies op zijn behandeling zijn afgestemd. Daarnaast stimuleert de therapeut met behulp van bepaalde functionaliteiten. Zo kunnen cliënten zelf zien hoe inspanningen bijdragen aan hun vooruitgang. Ze kunnen ook online overleggen met de therapeut en deze kan zo nodig het oefenprogramma aanpassen of uitbreiden. e-Vitality BV, opgericht in 2012, is gevestigd in Groningen en opereert in heel Nederland.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in e-Vitality BV een vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘e-Vitality onderscheidt zich door grote softwarekennis enerzijds en kennis van de fysiotherapie anderzijds, hetgeen resulteert in een applicatie die volledig is toegesneden op alle facetten van de fysiotherapie.’

e-Health avant la lettre
De jury prijst met name de permanente en langjarige connectie die ontstaat tussen fysiotherapeut en patiënt, gebaseerd op netwerktechnologie en uiteraard de relevante data. Beiden kunnen in continue verbinding staan met elkaar en de zorg kan, ook preventief, op maat worden geleverd via mobiele apparaten als smartwatches en smartphones. De online behandeling, als onderdeel van en vervolg op een traditioneel behandelplan, wordt door de meeste verzekeraars vergoed, in ieder geval deels. ‘Als therapeut koop je een licentie van e-Vitality en kun je aan de slag. e-health avant la lettre, om zo te zeggen. Met als voornaamste doel de totale zorgkosten omlaag en de gezondheid van het individu omhoog te brengen. Alle technologie is klaar en de eerste activiteiten draaien’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

‘Wellicht is e-Vitality nog een start-up te noemen. De eerste in de e-healthmarkt, technologisch ver, alleen aan de top. Het NBSA-instituut kijkt naar ondernemingen met lef, visie en doorzettingsvermogen, gestoeld op innovatie en ondernemerschap. e-Vitality verdient alleen al hierom een Succes Award! Waarbij het vernieuwende karakter zeker niet onvermeld mogen blijven’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: https://e-vitality.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.