Maas & Kleiberg winnaar 2015 in subsidieadviesbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20151116 -- Maas & Kleiberg is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de subsidieadviesbranche. Het bureau heeft zich volgens de Nominatiecommissie in betrekkelijk korte tijd ontwikkeld tot een toonaangevend adviseur, met een zeer sterke positionering. ‘Maas & Kleiberg geldt als een van de leidende bedrijven op het gebied van subsidieaanvragen. Zij weet haar grote vakkennis uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij hoog scoort op klanttevredenheid.’

De Nederlandse overheid strooit met allerlei subsidieregelingen om diverse beleidspunten te stimuleren. Maar veel bedrijven hebben hulp nodig bij het aanvragen van subsidies. Dan is het inwinnen van advies een goed begin. Maas & Kleiberg geeft dit subsidieadvies en verzorgt het subsidiebeleid voor innovatieve bedrijven in allerlei sectoren zoals Automotive, (Petro)Chemie, ICT, Industrie, Transport en Voeding. Maas & Kleiberg (officiële naam: Maas & Kleiberg Subsidieadvies BV) is gespecialiseerd in nationale en Europese subsidiewetgeving, die haar in staat stelt om haar klanten optimaal te begeleiden bij het aanvragen en binnenhalen van allerhande subsidies. Door haar focus op Innovatie & Duurzaamheid hebben haar klanten gemeen dat zij innovatief en ambitieus zijn. Bedrijven met potentie, baanbrekende ideeën of bedrijven voor wie Nederland het begin is en niet het einddoel.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Maas & Kleiberg een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Maas & Kleiberg, want zij is continu bezig haar diensten verder te verbeteren en investeert volop in de opleidingen van haar personeel om continu up-to-date te zijn met betrekking tot alle subsidiewetgeving.’

Brede kennis
De jury prijst met name haar brede kennis van allerhande subsidieregelingen – de reden waarom zij haar klanten optimaal kan adviseren omtrent subsidiemogelijkheden, met een sterke focus op innovatie en duurzaamheid. ‘WBSO, RDA, SDE, DHK, Innovatiebox, MIA, Horizon 2020, MIT, WVAOW, DEI; het zegt de gemiddelde Nederlander waarschijnlijk niets. Voor Maas & Kleiberg echter zijn het enkele van de belangrijkste subsidieregelingen die Nederland kent, en dat is precies waar zij zich onderscheidt. En ook voor fiscaal advies of advies omtrent octrooien, kredieten en crowdfunding kan men bij Maas & Kleiberg terecht. Niet alleen levert M&K deskundig advies, zij neemt de klant desgewenst ook de nodige administratie uit handen en verzorgt de gehele subsidieaanvraag’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Uiteraard moet de kennis van alle subsidieregelingen up-to-date worden gehouden. Maas & Kleiberg besteedt dan ook relatief veel aandacht aan de continue ontwikkeling van haar personeel. Om de eigen medewerkers in staat te stellen zich te blijven ontwikkelen en hun kennis te vergroten, heeft zij de M&K Academy opgericht. Naast interne opleidingen en workshops krijgen de medewerkers ook jaarlijks de beschikking over een budget ten behoeve van externe trainingen en opleidingen.

De Nominatiecommissie meent dat Maas & Kleiberg  op basis van al deze gronden uitgeroepen kan worden tot branchewinnaar en tevens in aanmerking dient te komen voor de Nationale Business Succes Award 2015.

Meer informatie: http://www.maasenkleiberg.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.