Ledenvergadering over begroting


DEN HAAG - In Zaanstad vindt maandag ook een algemene ledenvergadering van Raadslid.Nu plaats. Belangrijkste onderwerp op de agenda is de begroting voor 2016.

De algemene ledenvergadering begint maandag om 18.30 uur in Zaanstad. Ter kennisname aan de ledenvergadering wordt ook het Koersdocument aangeboden ter bespreking. In dit document heeft het bestuur een aantal prioriteiten benoemd voor de komende tijd.

Als u hier klikt vindt u de agenda van de algemene ledenvergadering.
De documenten die bij de agenda horen, zijn voor leden achter de login in te zien.

Voor eventuele vragen kunt u een mail sturen naar info@raadslid.nu.



Bron: Raadslid.Nu, de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden, 17 november 2015.

Social media: Raadslid.Nu is ook te volgen op Twitter (@RaadslidNu), Facebook en Linkedin

Raadslid.Nu is de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden en staat voor een sterke en krachtige positie van gemeenteraden ten behoeve van het functioneren van de lokale democratie.

Raadslid.Nu houdt op maandag 23 november een seminar in het raadhuis van Zaanstad over de controlerende rol van de raad. In 2016 is de controlerende rol van de raad bovendien het leidende thema van de activiteiten van Raadslid.Nu.

Wist u dat sinds de wijziging van het rechtspositiebesluit voor raads- en commissieleden, de gemeente de contributie van de beroepsvereniging vergoedt, waarvan een raadslid in verband met de uitoefening van zijn functie lid is.

Nog geen lid van de vereniging? Een collectief lidmaatschap kost maar 35 euro per persoon en commissieleden en fractieondersteuners vallen, wanneer zij ook aangemeld zijn, binnen een collectief lidmaatschap. Het individueel lidmaatschap kost 75 euro. Aanmelden kan hier!

Voor meer informatie over Raadslid.Nu: ww.raadslid.nu