Solvay aandeelhouders geven goedkeuring aan mogelijkheid tot kapitaalverhoging voor overname van Cytec

Brussel, 17 november 2015 --- Solvay heeft vandaag een buitengewone aandeelhoudersvergadering gehouden met als doel de goedkeuring te verkrijgen voor de Raad van Bestuur om een kapitaalverhoging van maximaal 1,5 miljard euro door te voeren ter financiering van de overname van Cytec Industries Inc. in de Verenigde Staten.

De aandeelhouders die aanwezig waren op de vergadering vertegenwoordigden 59,90% van Solvay's aandelenkapitaal en 99,13% stemde in met deze goedkeuring. De Raad van Bestuur zal te zijner tijd beslissen over de voorwaarden en het juiste tijdstip van de voorgenomen kapitaalverhoging.

De details van het stemresultaat en een opname van de aandeelhoudersvergadering zijn binnenkort beschikbaar op de Investors-pagina van de website van Solvay.

DISCLAIMER

Deze schriftelijke mededeling vormt geen aanbod tot verkoop, noch een uitnodiging tot het doen van een aanbod tot aankoop of inschrijving, van effecten in de Verenigde Staten of gelijk welke andere jurisdictie. De effecten waarnaar in dit document wordt verwezen zijn niet en zullen niet worden geregistreerd onder de Securities Act of 1933, zoals gewijzigd, en kunnen niet worden aangeboden, uitgeoefend of verkocht in de Verenigde Staten zonder registratie of toepasselijke vrijstelling van registratie. Er is geen intentie om eender welk aanbod te registreren in de Verenigde Staten of een publieke aanbieding van effecten te doen in de Verenigde Staten.

De uitgifte, uitoefening of verkoop van effecten is onderworpen aan specifieke wettelijke of reglementaire beperkingen in bepaalde jurisdicties. Solvay aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid indien deze beperkingen door eender wie worden overtreden.

Voor meer informatie kan u deze link volgen.

VOLG ONS OP twitter @SolvayGroup

De internationale chemiegroep SOLVAY staat industrieen bij in het zoeken naar en invoeren van steeds meer verantwoorde en waarde-scheppende oplossingen. Solvay genereert 90% van zijn netto-omzet in activiteiten waar hij tot de wereldtopdrie behoort. De Groep levert aan veel markten, varierend van energie en milieu, tot auto en luchtvaart of elektriciteit en elektronica, met een doel: de prestaties van zijn klanten te verhogen en de levenskwaliteit van de samenleving te verbeteren. De Groep met hoofdkwartier in Brussel telt ongeveer 26.000 werknemers in 52 landen en haalde een netto-omzet van EUR10,2 miljard in 2014. Solvay nv (SOLB.BE) staat genoteerd op Euronext in Brussel en Parijs (Bloomberg: SOLB:BB - Reuters: SOLB.BR).

Lamia Narcisse Caroline Jacobs Maria Alcon Geoffroy Raskin Bisser Alexandrov