26 november: Thema-avond tussenresultaten aardbevingsonderzoek(23-11..


Lees deze pagina voor

Regelmatig organiseren de gemeente Loppersum en NAM in het gemeentehuis van Loppersum informatieavonden rondom gaswinning. Op donderdag 26 november zijn de onlangs gepresenteerde tussenresultaten van het zogeheten `aardbevingsonderzoek' onderwerp van de avond.

Op 6 november heeft NAM de tussenresultaten van het grootschalige aardbevingsonderzoek ter toetsing en controle aangeboden aan de minister van Economische Zaken en toezichthouder Staatstoezicht op de Mijnen. Het studieprogramma is in 2012 gestart op verzoek van de Minister en is gericht op
het inschatten van de risico's als gevolg van aardbevingen door gaswinning uit het Groningen-gasveld. Bij dit studieprogramma zijn tientallen internationale onafhankelijke wetenschappers, universiteiten en onderzoeksinstituten betrokken.

U bent van harte welkom op donderdag 26 november van 19:30 - 21:45 uur in de Raadszaal van de gemeente Loppersum voor een nadere bespreking van deze onderzoeken.

Aanmelden

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen! We willen u vragen u aan te melden door te bellen naar 0596- 54 82 00 of een e-mail te sturen naar gemeente@loppersum.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en aantal personen. Zonder aanmelding kunt u niet deelnemen. U kunt zich aanmelden tot
en met woensdag 25 november.