Bezwaarschriftencommissie houdt een hoorzitting op 9 december


Gepubliceerd op: 23 november 2015

Op woensdag 9 december 2015 om 9:00 uur behandelt de commissie voor de behandeling van bezwaarschriften het bezwaarschrift op een het besluit van het college van burgemeester en wethouders op een Wob-verzoek.

Om 9:30 uur behandelt de commissie het bezwaarschrift tegen het besluit van de burgemeester tot het weigeren van een vergunning voor het verruimen van de openingstijden op vrijdag- en zaterdagnacht voor het horecabedrijf aan de Kleine Kerkstraat 9-11 te Steenbergen.

Om 10:00 uur behandelt de commissie het bezwaarschrift dat is gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders tot het afwijzen van een verzoek om handhaving ten aanzien van het gebruik van de bedrijfswoning aan de Wipmolen 1 te Dinteloord.

Om 10:00 uur behandelt de commissie het bezwaarschrift dat gericht is tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders tot het verlenen van een omgevingsvergunning voor de activiteit handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening voor een periode van 3 jaar voor de
bedrijfswoning aan de Wipmolen 1 te Dinteloord.

Belanghebbenden kunnen de stukken die betrekking hebben op de tweede zaak inzien op het gemeentehuis. Zij kunnen daartoe een afspraak maken met het secretariaat van de bezwaarschriftencommissie, telefonisch bereikbaar via 0167-543 399.