T-Mobile vergroot databundels buitenland

Het datagebruik van T-Mobile klanten in het buitenland is ten opzichte van vorig jaar met 34% toegenomen. Om aan deze toenemende vraag naar data te voldoen vergroot T-Mobile vanaf 7 december zonder prijsverhoging het aantal MB's van veel Travel en Surfpassen en de voordeelbundels Europa en Wereld. In april werden de binnenlandse databundels al fors verhoogd.

T-Mobile heeft drie soorten producten voor het buitenland beschikbaar: Travel & Surf voor klanten die af en toe naar het buitenland gaan, Altijd EU Internet voor klanten die regelmatig in de EU reizen en Altijd Wereld Internet voor reizigers die regelmatig binnen en buiten Europa reizen. Van al deze producten krijgt de klant veel meer MB's. En Altijd Wereld Internet is nu ook voor particuliere klanten beschikbaar. Alle voordeelbundels voor het buitenland zijn vanaf 7 december voor zowel particuliere als zakelijke klanten beschikbaar. Alle buitenlandbundels van T-Mobile kennen een datastop of snelheidsverlaging zodra het maximum is bereikt. Zo komen klanten nooit voor onverwachte kosten te staan.

4G-Roaming in vijftien landen

Klanten van T-Mobile Nederland kunnen in steeds meer landen gebruik maken van 4G. Op dit moment is 4G-roaming mogelijk in vijftien landen, namelijk in Duitsland, Belgie, Polen, Hongarije, Kroatie, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Groot Brittannie, Oostenrijk, Tsjechie, Finland, Rusland, Denemarken en de Verenigde Staten. T-Mobile blijft het aantal landen waar 4G-roaming mogelijk is uitbreiden. Vrijwel iedere maand komen er nieuwe landen.