Ondernemers Akkermansweide willen zelf zorg dragen onderhoud bedrijv..


RSS

Actueel bericht, 25 november 2015

Bedrijventerrein Akkermansweide is in het afgelopen jaar grondig onderhanden genomen waardoor het gebied weer een moderne en hoogwaardige uitstraling heeft die past bij de ambities van ondernemers. Het was vervolgens hun wens om de kwaliteit van het bedrijventerrein in de toekomst zelf waar te
borgen en waar kan te bevorderen. Op verzoek is daarom op maandag 9 november een convenant voor het instellen van het ondernemersfonds ondertekend.

Dit convenant voor het ondernemersfonds bedrijventerrein Akkermansweide Gaanderen werd onder andere ondertekend door Henk Bulten (wethouder financien) en Henk Grootjans (voorzitter stichting ondernemersfonds bedrijventerreinen Doetinchem).

Samenwerking

De Gaanderense ondernemers werken op dit moment al nauw samen met de Terborgse ondernemers, omdat het bedrijventerrein in twee gemeenten ligt. Daarvoor hebben zij de eerste intergemeentelijke parkmanagement organisatie van Nederland opgezet. Het ondernemersfonds is voor het Gaanderense
gedeelte. De gemeente Oude IJsselstreek stelt mogelijk na revitalisatie van het Terborgse gedeelte en bij voldoende draagvlak ook een ondernemersfonds in voor het Terborgse gedeelte.