Is de collectieve zorgverzekering AV Frieso interessant voor u?(25-1..


Lees deze pagina voor

Is uw inkomen lager is dan 120% van het sociaal minimum dan kunt u mogelijk gebruik maken van de zorgverzekering AV Frieso III. De AV Frieso III is een zorgverzekering die de gemeente samen met De Friesland Zorgverzekeraar aanbiedt. Met deze zorgverzekering profiteert u van extra vergoedingen.
In 2016 is de premie EUR 120,75 per maand. Deze premie is zo voordelig omdat de gemeente meebetaalt en u van de Friesland Zorgverzekeraar korting krijgt.

Wanneer kunt u gebruik maken van de AV Frieso III

Als uw inkomen lager is dan 120% van het sociaal minimum. Daarnaast is uw vermogen lager dan EUR 5.895,00 (u bent alleenstaand)
of EUR 11.790,00 ( u bent getrouwd of woont samen). Op basis van uw inkomen en vermogen bepalen wij of u gebruik kunt maken van de AV Frieso III.

Hoe kan ik mij aanmelden

Dit kan via het aanvraagformulier onderaan de tekst op deze pagina. U moet dit aanvraagformulier invullen en samen met de stukken naar ons opsturen. Binnen 5 weken ontvangt u van ons bericht over uw aanvraag.

Als u gebruik wilt maken van de AV Frieso III, zijn er twee opties:

* U bent al verzekerd bij De Friesland Zorgverzekeraar: u kunt ieder moment overstappen naar de AV Frieso III. Hiervoor kunt u het aanvraagformulier van de gemeente invullen.
* U bent verzekerd bij een andere zorgverzekeraar: u moet de aanvraagformulieren van de gemeente en van de Friesland Zorgverzekeraar invullen en voor 20 december 2015 aan ons opsturen.

Stuur uw aanvraagformulier en de stukken voor 20 december 2015 naar

Gemeente de Fryske Marren, cluster zorg
Postbus 101
8500 AC JOURE

Heeft u nog vragen?

Dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 14 05 14. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar kcczorg@defryskemarren.nl. Op de website www.gezondverzekerd.nl vindt u meer informatie. Heeft u vragen over de zorgverzekering en de vergoedingen? Bel dan met De Friesland Zorgverzekeraar.

Te downloaden:

* Aanvraagformulier AV-Frieso.pdfpdf(70,65 KB)
* Aanmelding basisverzekering en Aanvullende Verzekering Frieso.pdfpdf(115,71 KB)