Gedeputeerde bezoekt Amstel Business Park


* home
* nieuws

De heer Jaap Bond, gedeputeerde van de provincie Noord-Holland, heeft vrijdag 20 november een werkbezoek gebracht aan het Amstel Business Park (ABP). Bij het bezoek was ook wethouder Eric van der Burg van Amsterdam aanwezig. Burgemeester Blankers-Kasbergen ontving het gezelschap in de
Kookfabriek aan De Flinesstraat. In verschillende korte presentaties werd het gezelschap op de hoogte gebracht van de stand van zaken rondom het ABP. Er wordt een ruimtelijke economische visie opgesteld voor het gebied. Doel daarvan is het ABP zodanig te optimaliseren dat het tenminste de
komende 25 jaar aan de wensen van de gebruikers kan blijven voldoen. Voor dit onderzoek heeft de provincie een zogenaamde HIRB-subsidie van EUR 25.000 beschikbaar gesteld.

gp1125- ABP werkbezoek gedeputeerde

Tijdens een rondwandeling over het ABP werd speciaal aandacht gegeven aan de herprofilering van de Spaklerweg, die in 2016 gaat plaatsvinden en waarvoor de provincie eveneens een subsidie beschikbaar heeft gesteld.

Ook gemeenteraad brengt werkbezoek aan ABP
Op dinsdag 17 november bracht een grote delegatie van de gemeenteraad eveneens een werkbezoek aan het ABP. De raadsleden kregen een rondleiding bij G-Star en BMW. Ook zij werden bijgepraat over de toekomst van het ABP.

gp1125-Werkbezoek raad