Parkeren tijdens Bussum op ijs 4 december 2015 tot en met 3 januari ..


25/11

Parkeren tijdens Bussum op ijs 4 december 2015 tot en met 3 januari 2016

[IMG]
Beperkt Parkeren op plein is alleen mogelijk voor bezoekers gemeentehuis

Van vrijdag 4 december 2015 tot en met zondag 3 januari 2016 wordt het evenement `Bussum op ijs' voor de zevende keer georganiseerd op het Raadhuisplein.
Hierbij informeren we u over de parkeermogelijkheden tijdens Bussum op ijs.

Op- en afbouwen
De opbouw vindt plaats op maandag 30 november 2015 vanaf 21.00 uur tot en met vrijdagavond 4 december 2015. Op vrijdagavond is dan ook de opening van de ijsbaan. Het Raadhuisplein is op woensdag 6 januari 2016 vanaf 9.00 uur weer beschikbaar voor parkeren.

Niet parkeren op Raadhuisplein
Gedurende `Bussum op ijs' is parkeren op het hoge gedeelte van het Raadhuisplein niet mogelijk. Parkeren op het schuine gedeelte van het plein is alleen mogelijk op een beperkt aantal plaatsen voor bezoekers aan het gemeentehuis.

Waar kunt u wel parkeren?
Er zijn diverse mogelijkheden voor betaald parkeren:
o In de parkeervakken op de Brinklaan.
o In de parkeervakken op de Landstraat.
o In parkeergarages De Olmen en Brediusdam.
o Op het Wilhelminaplantsoen (behalve op marktdag).

Vergunninghouders centrum kunnen met hun parkeervergunning parkeren op het Wilhelminaplantsoen, de Landstraat tegenover de Vomar, op de Vlietlaan en het parkeerterrein bij Scapino. Het spreekt vanzelf dat er niet geparkeerd mag worden op trottoirs, fietspaden, hoeken van de straat en
dergelijke.

Fiets
Natuurlijk kunt u op de fiets komen. Voor het gemeentehuis en op het plein voor de ijsbaan kunt u de fiets parkeren.

Hebt u nog vragen?
Voor vragen over het evenement `Bussum op ijs' kunt u terecht bij mevrouw G. van Bijleveld, tel. (035) 692 86 44. Voor vragen over parkeren tijdens `Bussum op ijs' kunt u terecht bij mevrouw I. van Dijk, tel. (035) 692 88 76.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------