Praat mee over het Buytenpark


Met het verbeteren van wandelpaden en het mountainbikeparcours, de aanleg of het wijzigen van sloten en het planten van bomen en struiken wil de gemeente het Buytenpark aantrekkelijker maken voor bezoekers. Over deze en andere maatregelen houdt de gemeente op donderdag 26 november een
informatiebijeenkomst in het Stadhuis. Inwoners van Zoetermeer kunnen daar ook hun suggesties voor een aantrekkelijker Buytenpark kwijt.

De gemeente is al enige tijd in gesprek met vertegenwoordigers van organisaties die actief zijn in het Buytenpark, zoals de ruiterverenigingen, de Tuinvereniging Seghwaert, Mountainbikers, het Kwaliteitsteam Buytenpark en de fietsverenigingen, over maatregelen om het Buytenpark te verbeteren.
Deze staan in het zogeheten Uitvoeringsprogramma Buytenpark. Suggesties van deze organisaties zijn hierin verwerkt. In overleg met hen heeft de gemeente een volgorde aangegeven waarin de maatregelen kunnen worden uitgevoerd. Wegens het beschikbare geld moeten er keuzes worden gemaakt. Sommige
ambities wil de gemeente al in 2016 uitvoeren en andere moeten langer wachten. Nu kunnen alle andere Zoetermeerders meekijken en -praten.

Inloopbijeenkomst

De bijeenkomst op donderdag 26 november wordt gehouden in de raadszaal van de gemeente en is een inloopbijeenkomst. Dat betekent dat bezoekers tussen 18.00 en 20.00 uur kunnen binnenlopen wanneer ze willen. Het adres is Markt 10.