Dit zijn de halve finalisten van Cameretten 2015

PERSBERICHT 2015-10-05

Dit zijn de halve finalisten van Cameretten 2015!

Met trots presenteert Cameretten Festival de halve finalisten van de jubileum editie:Arbi el Ayachi, Tirza & Brechtje, Marten, Fabian Franciscus, Jasper Smit, Tom Montfrooy, Maarten Willemse, Wouter Monden en Anne Neuteboom! Bewonder de negen cabarettalenten op woensdag 25, donderdag 26 en vrijdag 27 november in het oude Luxor Theater of bezoek één van de try-outs door het land!

Woensdag 25 november

Arbi el Ayachi, Tirza & Brechtje en Marten bijten het spits af. Cabaretier André Manuel, winnaar Poelifinario 2014/2015, verzorgt deze avond een spetterend gastoptreden.

Donderdag 26 november

Fabian Franciscus, Jasper Smit en Tom Montfrooy bestijgen op donderdag het podium. De heren van NUHR sluiten de avond keihard lachend af.

Vrijdag 27 november

Maarten Willemse, Wouter Monden en Anne Neuteboom strijden tijdens de laatste halve finale om die felbegeerde finaleplek. De avond eindigt met een te gek gastoptreden van cabaretduo Onno Innemee & Kees Torn.

Cabaretier René van Meurs, winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2012, neemt drie avonden op rij de presentatie op zich. De taalknutselaar staat te trappelen om u welkom te heten!

Maar allereerst is het tijd voor de try-outs. Vanaf 27 oktober tot en met 21 november trekken de halve finalisten door Nederland om hun programma te perfectioneren. Bewonder de negen acts in een theater bij u in de buurt! Kijk voor meer informatie in de agenda.

Hoofdsponsor Cameretten 2015 is incassospecialist Factua. Creatief Filmpartner Cameretten 2015 is UM!W Films.