MindTree genoemd in de Leadership Zone in de ratings van Zinnov voor wereldwijde dienstverleners op het gebied van productengineering

woensdag 25 november 2015 04:46 Economie

Dit is een origineel bericht van PR Newswire

BANGALORE en WARREN, New Jersey, November 25, 2015 /PRNewswire/ --

Erkenning voor het vierde jaar op rij

MindTree [http://www.mindtree.com ] , een toonaangevende digitale transformatie- en IT-dienstverlener, heeft vandaag aangekondigd dat het is opgenomen in de algemene Leadership Zone van Zinnov, een prominent adviesbureau voor globalisering en marktuitbreiding, in het onlangs gepubliceerde 'Global Service Provider Report 2015'.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203)

MindTree heeft haar expertise op dit gebied gevestigd door middel van een solide innovatieve cultuur, volwassen aanbod en sectorspecialisatie. Investeringen in korteafstand draadloze technologie, technische ontwikkelingslaboratoria en unieke modellen voor klantengagement, hebben ook bijgedragen aan de sterke beoordeling. De deskundigheid van MindTree is erkend in verschillende branches, waaronder halfgeleiders, consumentenelektronica, ondernemingssoftware, telecommunicatie en de automobielindustrie. Voor de eerste keer was in de ratings voor dienstverlening geintegreerde engineering opgenomen als aparte categorie, en Mindtree is te zien in het leiderschapskwadrant. Dit weerspiegelt het vermogen van Mindtree om te innoveren en met een gedifferentieerd aanbod te komen, van concept tot go-to-market.

Sidhant Rastogi, Partner & Practice, hoofd van Zinnov, verklaarde: "Een innovatieve cultuur ontwikkelen die leidt tot IP-ontwikkeling is een van de belangrijkste kenmerken voor opname in de leiderschapszone. MindTree heeft met succes haar IP-investeringen omgezet in nieuwe inkomstenstromen voor haar klanten. Ook zijn ze partners met hun klanten geworden door gebruik te maken van unieke engagementmodellen, zoals het delen van inkomsten. Deze factoren hebben het bedrijf stevig in de leiderschapszone gezet."

Veeraraghavan R.K., Executive Vice President, Technologie en Media, Mindtree, merkte op: "Met veranderende technologische trends stellen wij onze klanten in staat om snel in spelen op en zich aan te passen aan de veranderingen in de markt. De ranglijsten van Zinnov zijn een belangrijke erkenning in de industrie, en we zijn van mening dat dit onze metaal-tot-cloud aanpak voor product engineering diensten valideert."

De studie analyseerde de reacties van deelnemers ten aanzien van productontwikkelingsmogelijkheden, ecosysteemverbanden, innovatie, niet-lineaire bedrijfsmodellen en klantrelaties.

Over Zinnov

Wij bij Zinnov helpen onze klanten de efficientie, innovatie en omzet van hun organisatie te verbeteren door gebruik te maken van wereldwijde middelen en markten. Wij bieden diepgaande expertise in Engineering, Digitaal en Globalisering. Zinnov bevindt zich in de voorhoede van innovatie en denkleiderschap. Onze ervaring van meer dan tien jaar in globalisering helpt ons bij het begrijpen van de problemen van de klant en het verzinnen van haalbare oplossingen. Wij helpen onze klanten bij het aanpakken van de globaliseringsuitdagingen door klantinzichten, gegevens en implementatieondersteuning te bieden voor de aanpak van hun problemen. Onze diepgaande ervaring wordt gedreven door onze gerichtheid op engineering en digitale praktijkgebieden. Bezoek ons **op http://www.zinnov.com

Over Mindtree

Mindtree [NSE: MINDTREE] levert digitale transformatie- en technologiediensten, van ideevorming tot uitvoering, waarmee Global 2000-klanten hun concurrenten kunnen overtreffen. Mindtree werd 'digitaal geboren' ('Born Digital') en heeft een flexibele, gezamenlijke aanpak voor het creeren van op maat gemaakte oplossingen voor de digitale waardeketen. Tegelijkertijd helpt onze diepgaande expertise in infrastructuur- en applicatiebeheer bij het optimaliseren van uw IT in een strategische troef. Of u nu wilt dat uw bedrijf gedifferentieerder wordt, zakelijke functies opnieuw dient uit te vinden of de omzetgroei moet versnellen, wij kunnen u daarbij van dienst zijn. Ga naar http://www.mindtree.com voor meer informatie.