Drie nieuwe bestuursleden voor afdeling Fietsen

woensdag 25 november 2015 14:30 Economie

Dit is een origineel bericht van RAI Vereniging

Tijdens de vanmiddag gehouden ledenvergadering heeft de afdeling Fietsen van RAI Vereniging drie nieuwe bestuursleden benoemd.

Jaap Merkus wordt als voorzitter van de afdeling Fietsen, opgevolgd door Wouter Jager, managing director commercie en R&D van Accell Nederland BV. Door het vertrek van Jaap Merkus bij Koninklijke Gazelle NV was het voorzitterschap vacant; hij vervulde deze functie de afgelopen twee jaar.

Bij Gazelle neemt Huub Lamers de taak van Jaap Merkus over en verkrijgt daarmee ook een positie in het bestuur van de afdeling Fietsen; hij treedt als algemeen lid tot het bestuur toe.

Jack Duis treedt terug als bestuurslid namens de vertegenwoordigers vanuit fietsonderdelen en fietsaccessoires. Hij heeft sinds 1997 een actieve rol in het bestuur vervuld, waarvoor RAI Vereniging hem zeer erkentelijk is. Jack Duis zal als voorzitter van de Fietsverkiezingen overigens nog wel

nauw betrokken blijven bij de activiteiten van de afdeling Fietsen. Zijn bestuursvacature is per vandaag ingevuld door Robert van Houten, algemeen directeur van AGU BV.