LinkedIn workshop voor ABN AMRO medewerkers | CNV Dienstenbond


Hoe maak je een goede CV en LinkedIn account? Wil jij het weten? Doe dan voor tips en trucs mee aan de LinkedIn workshop van CNV en Adviesbureau Kans speciaal voor ABN AMRO medewerkers.

CV-workshop

Op dinsdag 2 februari 2016 organiseert CNV samen met Adviesbureau Kans een workshop over jouw CV. Stap even uit de waan van de dag en neem een ochtend om aan de slag te gaan met je eigen inzetbaarheid. Ook al ben je nu niet op zoek naar een andere baan, toch is het goed om je CV en LinkedIn
pagina goed te onderhouden. Ben je wel op zoek, dan is het natuurlijk een must!

Wat gaan we doen?

Het CV en/of jouw LinkedIn pagina is jouw professionele (digitale) visitekaartje en bepaalt voor een belangrijk deel of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Maar ook helpt het je om je netwerk te vergroten en nieuwe kansen te creeren. Hoe staat het met de aantrekkingskracht van jouw CV?
Tijdens deze workshop krijg je praktische tips en trucs hoe je met jouw CV/LinkedIn pagina het verschil kunt maken.

Voor wie?

De workshop is voor CNV-leden werkzaam bij ABN AMRO, maar we zouden het leuk vinden als je ook een collega uitnodigt (die nog geen CNV-lid is) en gratis samen deelneemt aan de workshop! Kom dus gezellig samen met je collega.

Datum en locatie

Wat: Hoe sta jij erop? CV en LinkedIn workshop

Waar: CNV-kantoor in Utrecht, Tiberdreef 4, 3561 GG Utrecht

Wanneer: dinsdag 2 februari 2016 van 9.30 tot 13.00 inclusief lunch

Wie: jij en jouw collega

De workshop wordt gegeven door Gerda Fellinger. Zij is loopbaancoach bij Adviesbureau Kans en geeft regelmatig trainingen en cursussen op het gebied van loopbaan- en zelfontwikkeling.

Aanmelden

Wil je, samen met een collega, deelnemen? Denk niet te lang na, want we hebben beperkte plaatsen. Meld jezelf en je collega aan voor 15 december a.s. bij Sandra Hendriks, s.hendriks@cnvdibo.nl

Als vakbondslid kun je deze cursus bovendien kosteloos en onder werktijd volgen: "Voor het bijwonen van cursussen van de Vakbonden kunt u als het werk dat toelaat maximaal zes dagen per jaar extra verlof krijgen mits de cursus ook voor de Bank van belang is. Pag. 11 van de ABN AMRO cao"

En jouw collega kan nog voor het einde van 2015 een jaar lang op kosten van ABN AMRO lid worden van het CNV. Een kans om te grijpen dus!

We hopen je te zien in het nieuwe jaar op 2 februari 2016.

Terug