Gooise Meren en parkeervergunningen


(26-11-2015) [IMG]

Het aanvragen en afhandelen van parkeerproducten van Naarden, Muiden en Bussum gaat over naar een systeem voor de gemeente Gooise Meren. Om deze overgang goed te laten verlopen, wordt op dit moment veel werk verzet. Wij vragen daarin ook iets van u.

Verlenging van huidige parkeervergunningen

Ieder jaar rond half december krijgen vergunninghouders in Muiden een bericht van verlenging van hun parkeervergunning met bijbehorende factuur. Dat gaat dit jaar anders; de huidige vergunningen blijven drie maanden langer geldig.

Nieuwe vergunning aanvragen

Wij vragen vergunninghouders om in het eerste kwartaal van 2016 een nieuwe parkeervergunning aan te vragen. Uiterlijk 31 maart krijgen aanvragers de vergunning thuisgestuurd; de oude vergunning is tot die tijd geldig. Door alle rechthebbenden opnieuw te laten aanvragen, beginnen we als nieuwe
gemeente met een schone lei en weten we zeker dat de parkeervergunningen worden toegekend aan mensen die daar recht op hebben. Het digitaal aanvragen van een parkeerproduct is straks heel eenvoudig en er kan online met iDeal betaald worden.

Voor de bezoekersvergunning geldt hetzelfde als voor de parkeervergunning: de geldigheid wordt met drie maanden verlengd; vanaf 5 januari kan hiervoor een nieuwe aanvraag worden gedaan.

Tarieven blijven gelijk

De tarieven voor de vergunningen parkeren 2016 veranderen niet. Alle inwoners die momenteel een parkeervergunning hebben, ontvangen in december een brief over de veranderingen.

Contact met de gemeente

Het Anker 2
1398 ES Muiden
Postbus 3
1398 ZG Muiden

T: (0294) 210 210
F: (0294) 261386
E: info@muiden.nl

Openingstijden gemeentehuis

* Maandag t/m vrijdag
08.30 - 12.30 uur
* Woensdagmiddag (alleen afdeling burgerzaken)
13.30 - 16.00 uur

Telefonisch bereikbaar

* Maandag t/m vrijdag
08.30 - 17.00 uur


Routebeschrijving

Belangrijke telefoonnummers

Melding Openbare Ruimte