Conceptstore gaat verder in Den Haag


30 november 2015

Conceptstore gaat verder in Den Haag

Na een succesvolle introductie in Hoog Catharijne krijgt de Conceptstore een vervolg in Den Haag. In het hartje van de Hofstad wordt de winkel geopend op woensdag 2 december. Allemaal tot doel om meer bloemen en planten te verkopen aan de consument.

Floraholland Conceptstore

Drie ondernemers presenteren in deze tijdelijke winkel nieuwe producten om de mening van de consument te achterhalen. Die mening wordt meegenomen in de productontwikkeling om de kansen op een succesvolle marktintroductie te vergroten.

Deelnemers winkel Den Haag

* Veredelaars & kwekers van Kalanchoe (FPC Kalanchoe) presenteren de bloeiende kamerplantcampagne "Altijd Kalanchoe"
* Stolk Brothers test de bloeiende kamerplant Medinilla en Anthurium
* Urban Crops is benieuwd wat consumenten van het mini eco-systeem EcoJar vinden

Actief winkelend publiek

In de eerste VoorKeur Conceptstore in Utrecht (in oktober) hebben vijf veredelaars en telers producten en concepten getest. Deze winkel in winkelcentrum Hoog Catharijne heeft betere resultaten opgeleverd dan verwacht. Vooraf was een inschatting gemaakt van 150-200 ingevulde vragenlijsten per
deelnemer. Het winkelend publiek was echter actiever en dat betekent dat er gemiddeld 330 vragenlijsten per bedrijf zijn ingevuld.

Locatie en openingstijden

Komt u ook testen in de VoorKeur conceptstore aan de Korte Poten 11 in Den Haag? De winkel aan de Lange Poten is open van 2 t/m 24 december. Hij is in hartje centrum te vinden aan de Korte Poten 11. Dit is de verbindingsstraat tussen het Centraal Station en het centrum van Den Haag.

Openingstijden *

*Maandag: *gesloten
*Dinsdag: *gesloten
*Woensdag: *12:00 - 18:00
*Donderdag: *12:00 - 18:00
*Vrijdag: *12:00 - 18:00
*Zaterdag: *12:00 - 17:00
*Zondag: *12:00 - 17:00

Partijen rond de Conceptstore

Voorkeur is een initiatief van Sense marketing & More en BureauSierteelt.nl. Initiatiefnemers zijn FloraHolland, Corn.Bak en Waterdrinker. De winkel komt tot stand met ondersteuning van 20Nu.nl, 2Met en Wevab. FloraHolland vergaart kennis over de consument door dit concept.

Deelnemen?

Heeft u interesse in deelname aan VoorKeur? Neem contact op met Paul Ras van VoorKeur, tel: 010-5199025, e-mail paul@voor-keur.nl

Deelnemers aan de Conceptstore in Den Haag

* FPC Kalanchoe
* Stolk Brothers
* Ecojar