LTC Plaswijck laat 60-plussers bewegen - Rotterdam Sportsupport


LTC Plaswijck laat 60-plussers bewegen

25 april 2014

In mei start Plaswijck SeniorFit. Een programma waarin u uw conditie, lenigheid, cooerdinatie, soepelheid en spierkracht kan vergroten. Een keer in de week op woensdag van 12.00 tot 13.00 uur, acht weken lang een uurtje bewegen op een laagdrempelige en verantwoorde wijze onder leiding van een
fysiotherapeut. Kom het uitproberen op 7 mei!

Met of zonder sportervaring: het is belangrijk om te blijven bewegen. LTC Plaswijck heeft in samenwerking met Rotterdam Sportsupport, het centrum voor Reuma en Revalidatie Rotterdam (RRR) en Bodde en Zuiderent Fysiotherapie een programma ontwikkeld voor 60+, voor leden en niet-leden, waarin
buiten bewegen centraal staat. Met maximaal tien personen wordt geoefend op het mooie groene park van LTC Plaswijck, Plaswijcklaan 56 in Hillegergsberg. Op woensdag 7 mei van 12.00 tot 13.00 uur kunt u tijdens een try-out gratis en vrijblijvend kennismaken met het programma en de begeleiders.
Het officiele programma start op 21 mei. De kosten zijn EUR 75,- voor 8 bijeenkomsten, inclusief koffie, thee en een broodje na afloop.

Wilt u ook mee doen? Met of zonder uw familie, buren of vriend of vriendin? Kom op 7 mei een kijkje nemen of schrijf u in voor 15 mei. Stuur een mail naar Seniorfit@ltcplaswijck.nl of bel 06-26904123.