Bezorging kalendergids en afvalkalender 2016


U ontvangt de komende weken een kalendergids (gemeentegids en losse kalender) en een papieren versie van de afvalkalender in de bus.

Kalendergids 2016 bezorgd op 16 en 17 december

Op 16 en 17 december valt de gemeentegids 2016 bij u in de bus. Ook dit jaar krijgt u er een kalender bij. Die wordt dit keer los bij de gemeentegids bezorgd. Hebt u er geen ontvangen? Haalt u er dan vanaf 21 december een bij de receptie van het gemeentehuis. Of laat het ons weten via 077 -
477 97 77. Wij sturen u dan een kalendergids toe.

Nee/nee sticker: bezorging op aanvraag

In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt de kalendergids niet bezorgd op adressen met een nee/nee-sticker. Dat komt omdat het om niet-geadresseerde post met reclame-uitingen gaat. Wilt u toch een kalendergids? Haalt u er dan een op het gemeentehuis. Dat kan vanaf 21 december. Of neem
contact op met uitgever: telefoon 0223 - 661425 of e-mail: info@lokaaltotaal.nl. Dan krijgt u de gids en kalender per geadresseerde post.

Afvalkalender 2016 bezorgd in de week van 14 december

Daarnaast wordt in de week van 14 december uw persoonlijke afvalkalender voor 2016 bij u thuis bezorgd.

Kent u de digitale afvalkalender al? Op http://www.afvalkalenderhorstaandemaas.nl vindt u altijd de actuele informatie over de inzameling op uw adres. Bent u de papieren afvalkalender kwijt? Dan kunt u hier eenvoudig uw afvalkalender downloaden.

NIEUW! Op http://www.afvalkalenderhorstaandemaas.nl kunt u een uitgebreid afval-ABC downloaden. Kijk onder de iconen bij `Scheidingsinfo'.