26 miljoenste toerist voor Thailand

26 miljoenste toerist voor Thailand

Sanphet Prasat Palace, Ancient City, Bangkok, Thailand

Thailand heeft onlangs de 26 miljoenste bezoeker van 2015 mogen verwelkomen. Hiermee is het totaal aantal bezoekers van vorig jaar (24,8 miljoen) al overtroffen. Het bezoekersaantal is binnen 10 dagen van 25 miljoen naar 26 miljoen gestegen. Thailand verwacht dat het jaardoel (28,8 miljoen bezoekers) nog zal worden overtroffen.

De 26 miljoenste bezoeker, Tommy Jeppsson uit Noorwegen, werd verwelkomd door de minister van Toerisme en Sport op Bangkok*s Suvarnabhumi Airport met een speciale ceremonie.

Thailand*s Luckiest Visitor

De 26 miljoenste bezoeker werd, net als alle andere miljoenste bezoekers, verwelkomt door TAT met een *Thailand*s Luckiest Visitor* welkomstceremonie. Hij ontving twee retourtickets naar Thailand, een voucher voor vijf nachten in een luxe accommodatie, een mobiele telefoon en zeven dagen internet voor tijdens zijn trip.

Discover Thainess* campagne

Deze welkomstceremonies maken deel uit van TAT*s *2015 Discover Thainess* campagne dat Thailands meest charmante attracties benadrukt: de diversiteit aan bestemmingen, de pittige smaken van het Thaise eten, de kleuren van de Thaise tradities, festivals en cultuur, en de vriendelijkheid van de Thaise mensen. De welkomstceremonies zijn dankzij succes verlengd tot 31 december 2015 om zo het beste jaar ooit te vieren op het gebied van toeristische aankomsten.

"We willen graag iedereen bedanken voor het selecteren van Thailand als reisbestemming. November en december behoren tot de fijnste maanden om Thailand te bezoeken. Tijdens deze periode kunnen toeristen genieten van een koel briesje in de meeste delen van het land, is zee met een strakblauwe lucht in het zuiden gegarandeerd en zijn er tal van leuke activiteiten en festivals door het hele land*

Minister H.E. Kobkarn

Doelen 2015 overtroffen

Het totale aantal van 24,8 miljoen bezoekers van vorig jaar is nu al overtroffen. Volgens cijfers van het Ministerie van Toerisme en Sport heeft Thailand tijdens de eerste 10 maanden van 2015 24,36 miljoen bezoekers ontvangen en Thailand verwacht dat het doel van 28,8 miljoen van dit jaar overtroffen zal worden.