Overval supermarkt Soest


Overval supermarkt Soest

Laatste update:
13-12-2015 | 13:11

Soest - Op zaterdagavond 12 december vond een gewapende overval plaats op een supermarkt in Soest. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden.

Rond 20.00 uur kwam een melding van een overval op een supermarkt aan de Van Weedestraat. Twee personen waren de winkel via de hoofdingang binnengegaan. Een van hen bedreigde een kassamedewerkster en een ander personeelslid met een vuurwapen. De andere overvaller wist het kantoor te bereiken.
Hierna werden ook de overige personeelsmedewerkers bedreigd met een vuurwapen. De overvallers namen een onbekend geldbedrag mee en vluchtten de winkel uit. Ze gingen er op een scooter via het parkeerterrein aan de achterzijde van de winkel, vandoor. De hevig geschrokken medewerkers belden de
politie.

Signalementen

De eerste verdachte is een man met een normaal postuur van ongeveer 1,80 meter lang. Hij droeg een donkere jas tot op zijn heupen en een donkere spijkerbroek. Hij had een zwarte helm op, met een klep en een lichte streep over de helm. Onder de helm droeg hij een bivakmuts. Verder had hij
zwarte gymschoenen aan met een lichte zool en droeg hij zwarte handschoenen. Hij had een zilverkleurig vuurwapen bij zich.

De tweede verdachte is een man met donkere kleding aan. Ook hij droeg een donkere helm met een bivakmuts eronder.



Iets gezien?

De politie vraagt getuigen, die iets hebben gezien of meer weten over de verdachten, contact op te nemen met de recherche in Amersfoort via 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.