Toeters & Bellen presenteert: Kinderconcert Hulst met Herrie

Toeters & Bellen presenteert: Kinderconcert Hulst met Herrie

Op zondag 13 december om 12.00 uur kunnen kinderen en hun ouders genieten van Hulst met Herrie, een kinderconcert van Toeters & Bellen in Stadscafé De Observant. De voorstelling wordt uitgevoerd door Harke de Vlas (slagwerk) en Miriam Veeger (viool). Een drummer en een violiste die samen muziek maken: dat belooft wat!

Kerst heeft voor iedereen een bijzondere betekenis. Je denkt aan donkere dagen en gezelligheid. Maar kerst staat ook voor een nieuw begin! De dagen worden weer langer, nog even en het voorjaar kondigt zich aan en brengt de natuur weer tot leven. Aan de hand van de seizoenen brengt Hulst met Herrie het ultieme kerstgevoel voor jong en oud. Het publiek mag meezingen met bekende en onbekende liedjes en kinderen kunnen na afloop meedoen aan een swingende workshop terwijl de ouders een kopje koffie drinken.

Harke de Vlas studeerde slagwerk aan het conservatorium van Amsterdam. Hij speelde en zong in veel verschillende bands en richtte in 2008 muziekschool Muziekles in Amersfoort op. Daar werkt hij met een team van 6 docenten aan alles wat met pop- en rockmuziek te maken heeft.

Miriam Veeger studeerde viool in Amsterdam, Sint Petersburg en Rotterdam waar ze haar solo diploma behaalde. Als soliste en primarius van het Kandinsky Kwartet heeft ze concerten in Nederland en Europa gegeven en speelde ze bij diverse orkesten. In 2012 richtte zij Het VioolLab (Vioolles Amersfoort) op, inmiddels een begrip in Amersfoort. Ook treedt ze regelmatig op met verschillende ensembles, zoals op het Rabo Jazz Festival en geeft ze workshops op festivals en scholen.

Aan de voorstelling wordt meegewerkt door aMUse. Dit strijkkwartet bestaat uit bijzonder getalenteerde leerlingen van Het VioolLab. Hoewel de gemiddelde leeftijd nog maar 16 is hebben deze talenten al op diverse grote podia in Nederland opgetreden.