Twee verdachten aangehouden na mishandeling in Vlissingen


Twee verdachten aangehouden na mishandeling in Vlissingen

Laatste update:
15-12-2015 | 10:11

Vlissingen - In de nacht van maandag op dinsdag zijn twee mannen van 36 en 38 aangehouden naar aanleiding van een vernieling en een mishandeling.

Omstreeks middernacht kwam een melding binnen bij de politie van de 38-jarige man uit Vlissingen. Hij verklaarde dat hij door zijn ex-partner en haar nieuwe vriend was mishandeld. Agenten zijn ter plaatse gegaan in de Willem Tholenlaan in Vlissingen, daar zou het incident hebben
plaatsgevonden. Zij hebben sporen bekeken en de Vlissinger is overgebracht naar het ziekenhuis in Goes alwaar hij behandeld is aan een wond op zijn hoofd en een wond aan zijn oor.



Auto vernield

Op datzelfde ogenblik meldden zich de ex-partner en haar nieuwe vriend, een 36-jarige man uit Antwerpen op het politiebureau in Middelburg. De Antwerpenaar is aangehouden als verdachte van de mishandeling. De man uit Antwerpen deed echter ook aangifte van een vernieling aan zijn auto die zou
zijn gepleegd door de Vlissinger. Daarom is de Vlissinger na zijn ziekenhuisbezoek eveneens aangehouden. Beide mannen zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd waar ze de nacht hebben doorgebracht. Vandaag zullen agenten zich verder buigen over de zaak.