Mevrouw De Pater, waarnemend burgemeester Muiden, overleden


15 december 2015 - Nieuwsartikel

De commissaris van de Koning in Noord-Holland, Johan Remkes, heeft met leedwezen kennis genomen van het overlijden van mevrouw Marleen de Pater, waarnemend burgemeester van de gemeente Muiden, op zondag 13 december 2015.

Mevrouw De Pater was vanaf 15 september 2010 waarnemend burgemeester van de gemeente Muiden. Zij heeft de afgelopen periode de gemeente geleid naar de fusie met de gemeenten Bussum en Naarden tot de nieuwe gemeente Gooise Meren, die per 1 januari 2016 een feit zal zijn.

"Ondanks haar ziekte heeft mevrouw De Pater zich tot het laatste moment ingezet om enkele lastige dossiers bij de gemeente Muiden tot een goede afronding te brengen", aldus de heer Remkes. Hij dankt haar voor haar verdiensten aan het openbaar bestuur in en buiten Noord-Holland.

Commissaris Remkes spreekt zijn medeleven uit aan de familie en vrienden van mevrouw De Pater en wenst hen veel sterkte bij het dragen van dit verlies.







------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel