Overval bij garagebedrijf


Overval bij garagebedrijf

Laatste update:
15-12-2015 | 13:34

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant - mediadesk Oost

Tilburg - Op dinsdag 15 december 2015 overvielen twee nog onbekende mannen een garagebedrijf aan de Groeseindstraat.. Er raakte niemand gewond. De daders gingen er vandoor met een portemonnee.

De eigenaar was rond 10.10 uur alleen in het bedrijfspand aanwezig. Rond dat tijdstip kwam een onbekende man binnen, die gewapend was met een vuurwapen. Deze dader eiste geld, terwijl er waarschijnlijk buiten een tweede persoon op de uitkijk stond. Uiteindelijk moest het slachtoffer zijn
portemonnee afgeven.

Zoekactie

Direct na de melding van de overval startte de politie een zoekactie naar de voortvluchtige overvallers. In een Burgernet bericht vroeg de politie het publiek om uit te kijken naar de daders. De politie sprak met diverse getuigen en omwonenden. Van het slachtoffer is een aangifte opgenomen.

Signalement

Volgens de aangever was de overvaller een blanke man, gekleed in een donkerblauwe/zwarte dikke jas, met bontkraag en capuchon. De dader droeg voor zijn mond een sjaal of coll. Hij had een oranje of bruinkleurige broek aan.De politie onderzoekt de zaak en is via 0900-8844 bereikbaar voor
personen die informatie kunnen geven over deze overval. Tips kunnen ook anoniem worden doorgegeven via -M- op telefoonnummer 0800 - 7000.