College steunt actie Samen voor de Voedselbank


Gepubliceerd op: 15 december 2015

De actie kan net als vorig jaar op de steun van het college van Rijswijk rekenenDe actie kan net als vorig jaar op de steun van het college van Rijswijk rekenen

Wegens het grote succes vorig jaar is de actie Samen voor de Voedselbank weer van start gegaan. De actie kan net als vorig jaar op de steun van het college van Rijswijk rekenen.

Met Samen voor de Voedselbank zamelt Omroep West binnen een week zo veel mogelijk houdbare levensmiddelen in voor mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank.

Zaterdag 12 december stond Omroep West met een bus in winkelcentrum In de Bogaard voor de inzameling. Burgemeester Michel Bezuijen en wethouders Nicole Dierdorp en Bjoern Lugthart kwamen namens het college koffie doneren. Hun voorbeeld werd gevolgd door tal van betrokken Rijswijkse inwoners.
Vrijdag 18 december doet het college mee aan de slotdag van de actie. Michel Bezuijen, Nicole Dierdorp, Bjoern Lugthart, Ronald van der Meij en Rene van Hemert helpen dan mee met het inpakken van de voedselpakketten voor de Voedselbank.

Meer informatie over de actie vindt u hier.

* Deel College steunt actie Samen voor de Voedselbank op Facebook
* Twitter