Intratuin Halsteren nieuwe partner kerstboominzameling


Inge Deelen

Gemeente Bergen op Zoom werkt dit jaar samen met Intratuin Halsteren om kerstbomen in te zamelen. Voor de campagne Samen Schoon is de gemeente steeds op zoek naar nieuwe partners die de verantwoordelijkheid nemen om onze gemeente schoon te houden.

Op woensdag 6 januari 2016 tussen 13.00 uur en 16.00 uur worden er weer kerstbomen ingezameld in de gemeente. Intratuin Halsteren zorgt ervoor dat er bij hun locatie `koek en zopie' klaar staat. Ook stelt Intratuin op hun inzamellocatie een extra prijs ter beschikking, namelijk een
cadeaubon ter waarde van vijftig euro. Voor het inleveren van de kerstboom worden ook prijzen uitgereikt door de gemeente. Deze prijzen bestaan uit verschillende geldbedragen en er worden bioscoopkaartjes verloot per wijk. Lees hier wat de spelregels zijn van de kerstbomeninzameling en alle
inzamellocaties. De prijsuitreiking vindt op woensdag 20 januari 2016 plaats bij Intratuin Halsteren. Voorafgaand wordt een workshop georganiseerd voor kinderen.

Een eigen inzamellocatie inrichten is mogelijk. Contacteer de gemeente Bergen op Zoom via 14 0164. De gemeente levert dan knipkaarten aan en zorgt dat de ingezamelde kerstbomen worden opgehaald.