Voogdijraad neemt afscheid van Anastacia Simmons

Op 14 december heeft de Voogdijraad BES officieel afscheid genomen van Mevrouw Anastacia Simmons tijdens een receptie bij Island Flavour Restaurant in the Bottom. Belangrijke ketenpartners waren ook aanwezig om afscheid te nemen van Mevrouw Simmons. Na ruim 37 jaar werken bij de Voogdijraad heeft Anastacia Simmons officieel een punt achter haar carriere gezet, zij gaat met pensioen. Welverdiend!

Anastacia Simmons heeft alle ontwikkelingen in de organisatie gekend gedurende de afgelopen 37 jaren. Zij heeft allerlei seizoenen meegemaakt maar ze bleef onvermoeid aan het werk, opkomen voor de rechten van kinderen op Saba, dat was haar passie. Haar hele team is vanuit Sint Eustatius en Bonaire naar Saba toe gevlogen om haar laatste werkdag mee te maken. Samen met haar hele familie, de gezaghebber van Saba en ketenpartners hebben wij afscheidt van Anastacia genomen.

Symbolisch heeft zij de sleutels van het kantoor van de voogdijraad op Saba overhandigd aan haar opvolger, mevrouw Nathalie Evertsz. De voogdijraad BES-CN wenst Anastacia al het goede toe in het nieuwe seizoen van haar leven.