Kerstboomactie 2016


03-12-2015

Na kerst en nieuwjaar is het weer tijd voor de traditionele Kerstbomenactie! Kinderen die een kerstboom inleveren krijgen een lot waarmee zij leuke prijsjes kunnen winnen. De kinderen kunnen de kerstbomen inleveren op woensdag 6 januari tussen 13.30 uur en 15.30 uur op de volgende plaatsen:

In Vianen

* Parkeerterrein Lijnbaan nabij school de Rank;
* Parkeerterrein de Looch voor geref. kerk De Hoeksteen;
* Amaliastein op parkeerterrein bij oude Leilinde (ingang wijk);
* Parkeerterrein Vijfheerenlanden nabij winkelcentrum (Mitra).

In Hagestein

* Bij de parkeerplaats Dorpshuis.

In Everdingen

* Nabij de speelplaats aan de Graaf Florisstraat.

In Zijderveld

* Parkeerterrein bij verenigingsgebouw De Krooshof, Sidewende 1.

Loting

In ruil voor elke kerstboom krijgen de kinderen een lotnummer en een mandarijntje. Met het lot kunnen ze leuke prijzen winnen zoals kleine cadeaubonnen of vrijkaartjes voor zwembad Helsdingen. Per trekkingslocatie is er een hoofdprijs ter waarde van EUR 20,- (cadeaubon).

De trekking van de prijzen is in Vianen op 6 januari om 19:00 uur in de kantine van het Stadhuis aan de Voorstraat 30. Op hetzelfde moment wordt op 6 januari om 19.00 uur de winnende lotnummers van de kernen in de brandweerkazerne in Hagestein getrokken.

Aanwezigheid tijdens loting

De prijzen worden verloot onder lothouders die persoonlijk aanwezig zijn. Wordt een nummer getrokken van iemand die niet aanwezig is, wordt een nieuw nummer getrokken. Er bestaat geen mogelijkheid de prijzen later af te halen. Als u niet bij de verloting aanwezig kunt zijn, probeert u dan iets
te regelen met iemand die wel naar de verloting kan. De verloting is voorbij als alle prijzen uitgereikt zijn.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met de Stadswerf, T: (0347) 369 911.